Mijn diensten

Rolf Verhaegen is uw specialist in het plaatsen en herstellen van sanitair en centrale verwarming! Wij streven steeds naar energiebesparende en hoogwaardige installaties. Dit zowel voor bedrijven als particulieren. U zal bij Rolf Verhaegen steeds op een glimlach kunnen rekenen, scherpe leveringstermijnen, een optimale dienstverlening en garantie.

Ook het opwaarderen van uw badkamer behoort tot onze specialiteiten. We gaan op zoek naar een perfecte verhouding tussen droom, realisatie en budget. Door een goede communicatie en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen wij u een optimaal resultaat garanderen.

De installatie van uw zonneboiler kan u ook laten uitvoeren bij Rolf Verhaegen. U kan tot 70% uitsparen op de kosten voor het verwarmen van uw water! Een zonneboiler is ook nog eens voordeliger dan zonnepanelen. Niet alleen het plaatsen is voordeliger, ook de efficiëntie van zonneboilers ligt hoger!

U kan op deze website reeds uitgevoerde projecten bekijken. Indien onze website uw vragen nog niet kon beantwoorden, neem dan zeker contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Openingsuren

We zijn elke dag geopend:

07h00 - 08h00  18h00 - ...